Начало

90 Дневна Диета - Истината за нея

Дата на публикация: 2018-03-27 08:12

Здравейте и от мен!
Вече 6 месец съм на тази диета и се чувствам много добре. Имах да свалям 65 килограма, сега ми остават още половината. Лошото при мен е, че работният ми ден е толкова дъъъъълъг, че понякога вечерям след 76 часа, а това не е добре. И все пак съм оптимист!
Хубаво ще е ако мога да видя някъде рецепти за отделните дни, така ще ми е по-лесно при приготвянето на храната за всеки отделен ден. Тук видях няколко и ще ги изпробвам, но ако имате идея къде да прочета повече отворена книга съм!
Радвам се, че има и други с които да споделям и да се подкрепяме! Все пак диетата е доста дълго време и ако нямаш упора, все в един момент може да ти писне. Затова кураж!

ХЮМЕКСГРИП - иновативен подход при простуда и грип

Членувах в групата към тази диета, за да следя за полезни съвети, мнения. Според мен това с аспирина е пълна глупост. Който е по запознат, може да ме оспори, нямам нищо против. Но личното ми мнение е, че всяко лекарство, освен ако не е изрично предписано да е на гладно, дразни стомаха и по скоро би навредил, от колкото да помогне. Затова не го пиех. Изобщо лично за себе си не бих повторила такъв режим.

Диета за зодия близнаци - За Жената

На пазара в момента има хиляди такива оферти и за обикновения човек е от трудно до почти невъзможно да намери правилния продукт за редуциране на теглото.

Диети при различни заболявания по /диетолог

Така както си писала по горе ( където и за сладоледа) останах с убеждение, че днес- ти е водния ден и за това си мислех, че без да искаш ще го съчетаеш и с новолунието..
Браво на теб за постигнатите резултати.

Ако за първи път чувате за неща като: визуализиране, закона за привличането, силата на мисълта , силата на вярата, силата на подсъзнанието и . просто си дайте време.

Четиридневните цикли позволяват на отслабващия да интегрира стила си на хранене със семейството. Не е принуден да се храни отделно и да се старае да игнорира прекрасните аромати, които се разнасят от посоката на кухнята. Изглежда сякаш цялото семейство е на диета заедно с вас? Точно така. И това е начинът режимът да се продължи в естествен способ на хранене, а не моментна кампания за отслабване.

Здравейте и от мен
И аз съм на лунната диета, да се похваля още 6 кг. . Знаете ли какво забелязах обаче? В този сайт http:///populiarni-dieti/ пише: Забележка: Всички времена и дати са в универсално време (UT), . 7 часа преди българското време, а в този: http:///article/8555/87/lunna-dieta-lunen-kalendar-7565-otslabvane Часовете са дадени по българско време. Ха сега де. Като цяло има разминаване с около минута, минута и половина. Но това не е болка за умиране. Аз се зачудих за тия два часа. Ако някой знае повече, моля нека пише. :*

Диетата с кисело мляко е лесна за изпълнение, тъй като не се налага да следвате прекалено стриктен режим по отношение на храненията, а просто следвате списъка приложен по-долу с позволените храни. Основното в диетата си остава киселото мляко, без което няма да постигнете желания резултат. 

Здравейте!Както виждам съм първата дето се разписва за днес Аз днес съм на белтъци Закуска:6-банан Обяд:чинийка зеле със пилешко си бях наготвила със малко парче вечеря ще е същото само че наполовина..лек ден ви желая

Грешна е силно казано , особено по празниците. Идеята е да се храниш разделно по дни. В деня на белтъчините няма място за баклава
Но по-важното е, когато правиш нарушения, да не се чувстваш виновна и да се самообвиняваш.