Начало

Диетата на Ваня Червенкова: правила, рецепти, резултати

Дата на публикация: 2018-03-22 08:12

аз имам нужда да сваля към 75кг. които качих по време на още кърмя 8 месечното ми бебче сутрин и вечер дали е възможно с тази диета да се радвам ако получа съвет.

Здравословни рецепти от Live to Lift - Live To Lift

Филетата от сьомга се посоляват, напръскват се с лимонов сок и се подправят с пипера.  Тиквичките се измиват и се нарязват на ленти по дължина. Тавичката се намазнява леко и филетата се подреждат в нея, [.]

Зоната и метода на око, ядеш всичко и отслабваш, без

Тук няма специални рецепти няма и ограничения за вида на рибата – сладководна или морска. Спорно е дали може да се хапва пържена риба след предупреждението, че не трябва да се използва брашно. По-доброто и лесно е да се заложи на печена риба. Добри варианти за това – и достъпни – са скумрия и пъстърва. За лимона не е нужно да споменаваме, но припомняме, че не бива да има гарнитура.

Мама Диди - готви вкусно | рецепти - подправки - традиции

Здравейте!
И аз съм решила да пробвам с тази диета, но имам няколко въпроса гледах по сайтовете че може да се ползва соя, но като чета излиза, че може да се ползва и в първи и втория ден, което ми е странно? и Да питам още дали мога да ползвам просо във втория ден, както и булгур и жито? А за въглехидрат мога ли да ползвам грис ( без мляко) само с вода?
Благодаря за отговорите предварително

Изглежда, че зад всяко мнение, че храна или диета е добра и подходяща, седи поне още едно мнение, което твърди точно обратното.

Фатбърнърът според действието за изгарянето на мазнини бива два вида : липотропен и термогенен фатбърнър. Повече от Вас, които досега не са опитвали и са нямали досег с хранителни добавки, предполагам не знаят каква е разликата между липотропен и термогенен фетбърнър. Поне такъв е опита ми с различните клиенти, които се допитват до мен за избор на първият си продукт за сваляне на мазнини.

Храни, която изместват стойностите на pH в алкална среда, наричаме алкални храни. А такива, който намалят pH стойностa в организма ни, наричаме киселинни.

Здравей Яна! Диетата наистина е добра и се надявам и на теб да действа така положително както и на нас! Според мен интервала между храненията е хубаво да го спазваш. Зависи разбирасе какви резултати искаш да постигнеш. Аз например след като съм яла белтъчини не хапвам нищо поне 9 часа,а след това си позволявам да ям плод или зеленчук (а не чаша кисело мляко например).Важното е да се храниш разделно от 75ч. и да спазваш последователността на дните.
От съм на диета (заедно с мъжлето ) и досега съм свалила 9 кг!(а той 7!!!!!) Това и разбирасе хубавото време ми действат много мотивиращо и пропускам пролетната умора!
Желая ти успех и като почнеш диетата пиши тук! Ще чакаме резултати!
Приятен и усмихнат ден от мен!

Добавяйки поне част от изброените храни в комбинация с премахването на част от нездравословните избори (като прекалено преработените храни), се предприема голяма стъпка по пътя към здравословното хранене.

За да отслабнете с 65 килограма само за една седмица, трябва стриктно да прилагате диетата с яйца , която можете да видите от картинките по-горе.