Начало

Живовляк – познавате ли тази магическа билка?

Дата на публикация: 2018-03-17 14:18

“Светлина след смъртта” е визията на  Ваня Червенкова за  прехода към Отвъдното за това – какво се случва, след като животът приключи. Самата тя, представяйки книгата си признава, че преживяванията й са били напълно неочаквани и че изпитаното просветление й е показало истинската стойност на земното битие и безсмъртието на душата.

КП № 286 СИСТЕМНИ

Системата на Хей, пресъздадена от Грант и Джойс, претърпява огромни промени с времето, търпи вариации и преосмисляне. На нейна основа се разработват и схеми за ограничено прилагане, във вид на диета. Ето някои от известните варианти:

Липов цвят – какви са лечебните му свойства?

Препоръчваният режим е една таблетка дневно, преди хранене. Ефектът става видим в края на първия месец, за стабилен резултат трябва да се приема поне два месеца.

Разделно хранене: Изчерпателни таблици, диета, меню

Белтъчините за протеиновия ден се подбират от немазни видове меса – пилешко, телешко, от обезмаслени извари, сирена, от немазни риби и морски дарове. Системата разделя белтъчините от различни животни в отделни хранения. Така напр. ако се обядва с телешко, то не се смесва със сирене, ако се хапва риба, тя не се смесва с друго.

Оказа се, че има няколко вида от него и всеки вид се използва в народната медицина за лечение на различни заболявания.

Принципът на РХ е просто разделен подход към употребата на продуктите, които имат несъвместим начин на разграждане и усвояване в храносм. система. Принципът не е измислен от човека. На него се основава храненето на целия животински свят. И човекът би се хранил по същия начин, ако не бе се научил да обработва храната си – да я вари, пече и пържи, да я подправя, да смесва вкусовете и да експериментира без умора. И до днес майстори готвачи изобретяват нови блюда и налагат нови вкусове.

Тук се предлага времето да се разбие на групи от по три дни. Същността на диетата е в своеобразният комплекс от монодиети, основани на принципа на РХ.

Създали своеобразно практическо ръководство за правилно въвеждане на РХ в живота, авторите целят не само отслабване, но и жизненост и подмладяване. Правилата са извлечени от руския медик Леви и са адаптирани от Куманова. Книгата помага да се направи преход към РХ и да се създаде разнообразно хранене чрез множество интересни рецепти.

Освен, че е изключително ароматен, той действа добре при възпаления на горните дихателни пътища, действа благоприятно при бронхити, пневмонии и други.

Идеята на тази 76-дневна диета е да се разделят грубо храните от животински и от раст. произход. Деленето е просто и ясно, не се съставят таблици, нито примерни менюта. Достатъчно е практикуващият да си представи, че единият ден е месояден, а на следващия – вегетарианец.