Начало

Йога Ананда. Живко Стоилов, Мария Видева, йога курсове

Дата на публикация: 2018-04-06 16:12

Към водата във ваната може да добавите и етерични масла, които са с доказано болкоуспокояващо действие. Сред тях са масло от лавандула, хвойна, мента.

Пречистване на дебелото черво чрез клизми — Земя назаем

Повечето от добавките с положително въздействие върху ставния апарат могат да бъдат приемани в комбинация с вече назначените препарати. Освен, ако за добавката не е указано друго. Или конкретният случай не позволява паралелен прием на добавки и официалните лекарства.

Алкално-киселинен баланс за Здраве, Жизненост и Енергия!

Както вече знаем, определянето на причините за болки в гърба не винаги е лесно – те могат да са най-разнообразни. Когато се появяват болки в гърба и кръста едновременно, първото, за което трябва да си дадем сметка, е как се повлияват те, след като си починем в легнало положение.

УШУ, Чи Гун и мистицизъм

http:///- не знам защо не ми излиза първо швейцарския сайт, но мисля че и този ще ти свърши работа. Тук в Словения тези продукти са доста популярни. И цените мисля че идват мааалко по-ниски. Има едно месечно здравословно списанийце, което се разпространява безплатно по разните био-магазинчета, всеки месец има статия свързана с този човек. А за хомеопатичните на Dr Hauschka питах един съученик, който е фармацефт, и каза че ги няма у нас, а за козметиката не знам- евентуално по био магазините.

По тази тема може да се говори много – като се започне от необходимостта от профилактика и се достигне до начина на живот, който може да неутрализира последиците от неизбежното стареене на организма и костната тъкан в частност. Движението и здравословното хранене са предпоставка да не се развива остеопороза в тежка форма ()’

От известно време червата ми са публикувания материал и искам да опитам с е,че имам ги по време на се възпаляват и не кървят,не са ми е,няма ли една клизма да ги възпали,противопоказана ли е?Какво се прави в такива случаи?Цвети

65 – Работят дупе и задна част на бедрото
От лакти и колене повдигане на свит ЛЯВ крак. Движението е само от тазобедрената става. Няма движение от кръста!

Кей, страшно много се радвам, че се чувстваш наистина по-добре. Наистина, понякога всичко е добре да става постепенно и с малки стъпки. И аз те прегръщам и знай, че няма нищо непостижимо за нас :)))).

Чая от липов цвят с мед помага и при безсъние. При проблеми със съня, пийте вечер по една чаша топъл липов чай и ще заспите сладко – сладко.

Необходимо е първо да си вземете топъл душ. Останете под струята топла вода за поне 65-65 минути. През това време е добре тя да бъде насочена предимно към зоните, в които болката е най-силна.