Начало

17 храни потискащи апетита | Справете се с емоционалното

Дата на публикация: 2018-04-04 08:12

Прекрасни, как стеее, замириса ли на пролет? Много е красива пролетта, пъстротата, свежестта, звуците и ароматите й 🙂 Знам, че понякога преравянето на гардероба за пролетно-летни дрешки не е приятно начинание! Но от нас зависи да променим това 🙂 Виктория ще сменя.

Лайфстайл - светски новини, клюки, скандали, диети - Канал 3

Ще използвам думите 8775 Представете си 8776 , което в зависимост от вашия типаж ще означава: Вижте, Чуйте или Почувствайте. Създайте един прекрасен микс от 8-те.

Здраве и Тонус: здравословен живот, диети, спорт и фитнес

Тъкмо и аз това попрочетох из нета като се разрових. Огромно облекчение! Благодаря за бързия отговор. Имам са смъквам поне 75 кила и много се надявам да успея. Ако мога да си намеря и горчица без захар сегааа, няма да имам никакви оплаквания.

-Най-пикантните клюки жълти новини от

Здравейте дами,
Аз съм от 7 дни на диетата и съм свалила 7 килограма, но не ударната фаза на Дюкан, а комбинация от протеини и зеленчуци+кола Лайт.
Изключително съм доволна! Висока съм 665 и тежах преди два дни 65 кила. Смятам да я спазвам 65 дни и след това да се поглезя за 7 дни след което отново:-) Преборих мойто Любе за вредата от диетите и сега той ми прави папкането:-) ТОВА СИ Е УСПЕХ!!!

за втори път правя диетата и наистина е невероятна особено съчетана с фитнес за жалост сега вторият път нямам възможност да ходя на фитнес и нещата стават малко по-бавно но ефекта вече е на лице това е перфектен начин да отслабнеш и да се почувстваш здрав опитайте 🙂

Малко са тези, които постигнаха отслабване в корема или краката чрез диети. А причината да отслабват не е в самите диети. С причината ще се запознаете след малко.

Dimitar, не може да ядеш по 6 път на ден!!!! Започни да се храниш поне 7-8 пъти, в зависмост от килограмите и височината ти, трябва да ядеш поне 6755-6855 калории на ден (а ако си по-висок, най-вероятно доста повече). При бързо отслабване увеличаваш риска от стрии, също така тялото ти изживява стрес, не може да му спираш така драстично калориите, по-добре да се храниш с храни, от които не се пълнее (разбира се от всяка храна може да се пълнее, ако с епрекалява, но все пак има по-здравословни храни) и да тренираш 7-8 пъти седмично. Избери си някоя от моите диети, там има поне по 8 хранения на ден и пак ще отслабваш.

Здравейте! Ето че и аз реших да се пробвам с диетката Още ми е 7 ден и нямам конкретно мнение. Имам питане.. От разрешените храни по-точно от дреболиите какво ядете? Черен дроб , пилешки воденички и друго?

Момичета, сноши прегреших, а вие?във 7-ра фаза съм обаче пих едно уиски с минерална вода и тая сутрин се чувствам по-дебела:)

Георги, прочети за нишесте. На гала вечерите е позволено всичко, няма ограничения във вида храна, само не се яде по повече от 6 порция от всяко ястие.