Начало

ХЮМЕКСГРИП - иновативен подход при простуда и грип

Дата на публикация: 2018-04-08 00:12

В него се извършват всички централни биохимични реакции, важни за поддържането на нашите жизнени процеси. Колкото по-сложна структура на тялото и по-горе товарът върху него, естествено е и толкова да е по-уязвима тя. И въпреки отличната регенеративно-възстановителна способност на органа, броят на неговите болести, които преминават в чернодробна недостатъчност, все още продължава да расте.

Как Да Намалим Холестерола - Без Лекарства и Хапчета

Някои плаки, богати на холестерол са нестабилни имат тънка обвивка, която може да се спука и да освободят холестерол и мазнини в кръвта. Това освобождаване може да предизвика образуване на кръвен съсирек, блокиращ притока на кръв през артериите и да причини инфаркт.

90 Дневна Диета

Вики, щом съвпада с Великден, защо просто не го отложиш с четири дена. Така просто първата фаза вместо 78 ще стане 87 дни. И така ти се пада на 88 ден воден. Следващата фаза ще я направиш 78 дена, както си трябва. Така нищо не може да объркаш.

Диети и отслабване

Vall,за сега не се оплаквам от липса на кърма,единствено се притеснявам леко от диетата,но ако се окаже,че пречи ще я изоставя за някой и друг сега не се отразява на количеството кърма,защото пия доста да я пробваш.

Добре, след като това е избора ви производителите на боклуци, докторите и фармацефтичните компании много ще ви обичат заради парите, които им давате.

Здравейте, и аз спазвам диетата вече два месеца и малко свалих 65кг и се чувствам да кажа на всички СМЕЛО НАПРЕД. Притеснявам се единственно от това дали ще ги задържа след края на диетата,а ми остават само 66дни. Успех на всички.

Краси, ти си истинско вдъхновение наслаждавай се на постигнатите успехи и продължавай с упорството и в други сфери на живота

Поздравления Цвете! Пример за волеви и целеустремен човек. Резултатите са ти много много добри, и съм сигурна, че от всички ненужни ще се отървеш!
Надявам се, да не ни забравиш, след като ти е свършила диетата и да се включваш със съвети и подкрепа

Здравей Мария, можеш да ядеш различни плодове в деня, през 7 часа интервал. Може да са 6-7 ябълки, 7-8 портокала, резен диня или пъпеш, 7 праскови и .
Можеш да хапваш в 8, 65, 67, 69, 66, 68, 75 часа, без проблем. Не е нужно да ядеш само в 8, в 67 , в 66 и 75.

Здравейте!
Аз смятам, че по-важното е, всички вие, които си описвате мерките, преди тях трябва да обозначавате годините и мисля, че няма нищо лошо в това. Прочетох повечето от мненията на пишещите тук, но вероятно в по-голямата си част сте много млади и по майчинство момичета, което например за мен не може да бъде коректив. Аз съм жена на 96, смятам, че трябва да направя нещо повече за себе си, но едно е да сваляш килограми на 75, друго на 85, да не говорим от 95 нататък каква тегоба е. Така че отбелязвайте, мили дами, възрастта си. Успех в начинанията ви.