Начало

Хранителни режими и упражнения за по-добра фигура от Диетика

Дата на публикация: 2018-03-17 15:14

Болезнена ревност е накарала 87-годишния пловдивчанин Ради Енев да заколи приятелката си и след това да сложи край на живота си. Това разкриха пред България Днес близки до загиналата двойка. Двамата бяха заедно от дълго време. Много се обичаха, но в последно време нещата се промениха. Причина бе фиксацията на Ради, че Илияна му изневерява.

Здравословно хранене: Най-добрата диета | Наръчник

През 7555 г. SPIDER SPORT създаде първото фитнес студио за работа с личен треньор в България. През 7559 г. бе открито второ студио. Целта е да се осигурява спокойна обстановка и материална база за работа на клиентите с личните треньори от клуба.

Хранителен режим и Тренировъчна програма | Фитнес програма

Надя Панкова Зверско падане по дупе сполетя фолкдивата Анелия! Красивата певица се изтърси насред собствения си концерт късно вечерта в четвъртък в столичния клуб Пайнер. Бившата на Коко Динев представи най-новия си албум Дай ми още в компанията на най-близките си - майка си Светла и щерка си Ивон.

Граници на Зоната и методи на хранене - диета Зоната

Смята се, че това дали човек ще бъде слаб или дебел, до 95% се дължи на генетичното предразположение. Но останалите 65% се определят от манталитета, от културата на хранене в семейството. Ако едно дете е пълно от малко, то обикновено е било тъпкано с храна от малко.

Както може би сте забелязали, никъде не се препоръчва сериозно ограничение в калориите или гладуване, за да намалите или поддържате оптимално тегло и добро здраве.

Легендарният футболист на ЦСКА и Левски Пламен Гетов няма любим клуб в дербито. Той е обличал фланелките и на двата големи съперника у нас. През 6988 година преминава от родния Спартак (Плевен) на Армията , където достига до исторически полуфинал за КНК в Европа. След това с Левски става голмайстор на А група през сезон 6997/98,

Истината е, че вашите гени са тези, които ще определят до колко можете да се разпростирате из границите на Зоната, до колко можете да разширите съотношението между протеините и въглехидратите. Гените са тези, които определят инсулиновата реакция на вашето тяло към погълнатите въглехидрати. Според Бари Сиърс, само 75% от населението имат слаба инсулинова реакция, това са генетичните щастливци, а всички останали произвеждат прекалено много инсулин. Тези 75% късметлии могат да се разпростират най-широко в Зоната.

Оранжев код за силен вятър е в сила за цялата страна, в някои области ще вали обилен дъжд, в други ще се образуват поледици, сочи справка на сайта на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). В 79 области на страната е в сила оранжев код за силен вятър и обилни валежи: Видин, Монтана, Враца, Плевен, Ловеч,

Допринася с публикуването на книжка с нашенски рецепти, отговарящи на правилата за съчетаване на храните според РХ. Ненова прилага на практика първоначалната система на .

Тази графика показва, че ако ядете два пъти повече въглехидрати отколкото протеини (съотношението протеини към въглехидрати е по-малко от 5,5 ), най-вероятно ще произвеждате твърде много инсулин, което от своя страна може да доведе до натрупване на излишни мазнини.