Начало

Лазерна липосукция

Дата на публикация: 2018-04-13 00:12

Като лидер на пазара ние винаги се стремим да предлагаме услуги с най-високо качество на най-ниски цени и ценим Вашето време! Имаме удоволствието да Ви предложим услугата ЛИПО Лазер с най-съвременния уред, който е с 65 накрайника (в момента на пазара масово се ползват уреди само с 9 накрайника и се обработват не повече от две зони), докато нашият уред дава възможност за обработване както на цяло тяло, така и на отделни зони (ръце, гръб, бедра, паласки, коремна област, седалищна област, гуша).
Наслади се на елегантна фигура с Лазерна липосукция на цяло тяло за 95 лв. от студио Вита стил
Бонус: ВЕГА ТЕСТ на 855 продукта. Списък на тестваните субстанции можете да видите ТУК

Лазерна липосукция | Skinsystems

Лазерна липосукция – предимства и недостатъци

-голяма площ -с обща упойка

Ултразвукова липосукция | Естетична хирургия | Aesthe Clinic

Естетични и функционални корекции на гърди в Клиника по пластична хирургия SYMETRIA на д-р Ангел Енчев, са оперативни интервенции за уголемяване на бюст чрез.

с NLA (седация)

&bull За последващи процедури клиентите ползват отстъпка 65% от реалната цена при плащане на място в студиото.
&bull ВЕГА ТЕСТ на 855 продукта. Списък на тестваните субстанции можете да видите ТУК

Актуална информация за цените за пластична хирургия , естетични процедури и манипулации, е налична в раздел Цени . По-подробна информация, конкретно за Вашия случай, можете да получите като отправите запитване в раздел Въпроси и отговори ( Виртуална консултация ) или запишете час за консултативен преглед.

Въпреки, че не се наблюдава отпускане на кожата след тази процедура, добре е да се носи ластично бельо, но само две седмици, а не два месеца, като при обикновената липосукция. Непосредствено след манипулация ще имате лек оток (само на третираното място). Възможно е да се получат и малки синини.

Нито по време на процедурата, нито след нея ще усещате болка. Възможно е до няколко дни след манипулацията да чувствате лека тежест и чувствителност при допир до третираните места.

В Клиника за пластична хирургия SYMETRIA C`C , всички консултации, оперативни интервенции , манипулации и постоперативни прегледи , се извършват лично от пластичен хирург д-р Ангел Енчев.