Начало

Доставка на Зонова храна до дома :) | Форум на диета Зоната

Дата на публикация: 2018-04-05 00:12

През лятото преобладаващите инфекции са на ешерихия коли, през есента се засилват инфекции от стрептококи. Инвазията на стафилококите е целогодишна. Тя засяга както новородени, така и кърмачета и по-големи деца.

Зонови блокове | диета Зоната

Продуктът и активните съставки в него, през определен период от време преминават през допълнителни проверки и получават документация за съответствие и качества. В сайта на продукта са поместени последните сертификати от проведените проби.

Годжи бери - за ползите и страничните ефекти на супер

Здравейте на всички !
Радвам се че ви открих .
Очаквам допълнителна информация от Албена ,аз също знам за този курс на и д-р Кръстев от Габрово и обмислях включване в тази група , но не ми достигна нещо
Бате Бино те работят по метода на Семьонова .

-Удобният ТВ Справочник

От личния си опит като лекар-хомеопат съм се убедила, че хомеопатичното лечение на вагиналната кандидоза е много по-ефикасно, отколкото традиционната терапия. Особено добре се повлияват жени с рецидивираща кандидоза. Обикновено в нашата практика идват пациентки, които многократно са се подлагали на лечение със стандартната антимикотична/противогъбична/ терапия или малки момиченца, склонни към повтарящи се гъбични инфекции.

Именно поради това аз не препоръчвам някакво захранване. Стомахът не е бил празен , за да се притесняваме от шокова терапия, която е необходима определено захранване.

После пак 7 седмици диета и пак сваляне на килограми. После почивка, като по време на почивката е важно да се запазят килограмите.

Здравейте, имам желязодефицитна анемия. Кръвното ми е нормално, но се събуждам с пулс над 95 и така е цял ден. Моля да ми дадете отговор добре ли е да започна прием за анемията. Има ли опасност да повиши кръвното и пулса ми.
Благодаря предварително!

Здравейте д-р Манева, извинявам се за безпокойството,но синът ми е вече на 66 г и от малък страда от стафилококи аурелиус в гърлото. Боледува много често зачервено гърло с налепи, главоболие без температура и много често отсъства от училище. Тази зима всеки месец е боледувал. Пи оспексин, но преди седмица му взеха посявка от гърлото и отново имаше стафилококи. Моля Ви, посъветвайте ме какво да предприемем?

Краси, ти си истинско вдъхновение наслаждавай се на постигнатите успехи и продължавай с упорството и в други сфери на живота

Силви, медицината отдавна се е превърнала в индустрия и ако за едно животозастрашаващо заболяване може да се излеква в рамките на 8-9 месеца с хранителна добавка на цена около 755 лв., то по пътя на официалната медицина първо се започва със много скъпи изследвания, за които няма клинични пътеки, след което се назначават различни терапии, с които пък се източат пари от Здравната каса, . нашите здравни вноски, или пак ние всички плащаме. Затова всичко което застрашава печалбата на медицинската индустрия не се рекламира. В сайта пише, че един курс за пречистване на организма е три месеца, с прием по една капсула на ден. Или са нужни три опаковки ( в една опаковка има 85 капсули).